50-тина души се събраха на протест пред КЕВР срещу високата 

Те скандираха: "Оставка!". Движението по бул. "Дондуков" не е затруднено, но въпреки това служители на реда съблюдават за мирното притичане на протеста. Те са развели голям транспарант с надпис: "Убиват ни с тока, водата и парното. За въздуха ли да плащаме?" Всеки, който пожелае от протестиращите, може да се изкаже.

Всичко е приватизирано, недоволен е един от протестиращите. Според него милиони левове се дават за охраната на тези, които ограбват българския народ. В същото време специалисти са принудени да търсят препитание навън.

Влизат в сила по-високите цени на тока и парното

Влизат в сила по-високите цени на тока и парното

От днес пенсиите също се увеличават

Протестиращите пред КЕВР не са доволни, че държавата ще взема нов заем за изтребителите и ще изхарчи крупна сума за охрана на небето ни. За тези пари според недоволните страната ни ще може да реши голяма част от проблемите си, както и да ремонтира инфраструктурата си.

Това е загробване на България, категорични са недоволните от високата цена на консумативите. Няма да се съгласим на тази сделка, категорични са те. Тази сделка е корумпирана, скандират събралите се. Управлява ни корупцията, смятат те и недоволстват, че никой не се вслушва в тях.

Протестиращите обаче са категорични: Ние няма да се предадем.