БСП се регистрира в ЦИК за участие в изборите. Носим злато, заяви юрисконсултът на левицата пред членовете на изборната комисия. Със 7000 подписи столетницата внесе документите си в изборната администрация.

Партията влиза в изборите с амбицията да подобри значително резултата си, стана ясно от думите на лидера на партията пред медиите. Тръгваме със самочувствие, че имаме какво да кажем на хората, обясни тя.Имаме какво да отчетем реално свършено за хората, подчерта още лидерът на червените. Бяхме социалния стълб, доволна е тя.

Иначе левицата очаква да е в следващото управление, за да постави човека в центъра на политиката. Утре на Конгреса БСП ще реши с кого да се коалира.

Добрев праща Нинова с влака за Мизия заради флиртовете й с Петков и Борисов

Добрев праща Нинова с влака за Мизия заради флиртовете й с Петков и Борисов

Кирил Добрев смята да подаде жалба до мандатната комисия, за да разбере дали е делегат или не

Нинова не очаква преврат от Кирил Добрев утре. Това стана ясно от коментара на лидера червената партия, след регистрацията в ЦИК за участие в изборите на 2 април. Опозицията се опитала да провали регистрацията на партията като лично днес Кирил Добрев заплашил, че ще провали регистрацията. Тръгваме към кампания, отсече още тя. Тези вътрешни битки пречели на партията, а Добрев не можел да преживее, че е загубил прекия избор в партията.

Нинова недоумява защо трябва да го коментира, след като той дори не бил член на партията. А за критиките на Сергей Станишев Нинова поиска отговори от него защо е превърнал БСП в дясна партия, защо се е прегърнал с Лютви Местан на Орлов мост и защо е предложил Делян Пеевски за шеф на ДАНС.