Стадион „Българска армия" може да бъде бутнат през есента, съобщи Радио София. Това е планирано да стане, ако червените успеят да влязат в груповата фаза на Шампионската лига или Лига Европа както е новото има на турнира за Купата на УЕФА

Собственици на клуба вече имат проект за изграждането на ново съоръжение. Тренировъчната база в Панчарево също ще бъде изцяло освежена. Там е планирано да се построи хотелски комплекс, както и да се изградят 5 тренировъчни терена.

В същото време стана ясно, че новият бос на червените Димитър Борисов може да се появи за първи път на мач на ЦСКА още този уикенд срещу Славия.

Откакто стартираха преговорите по закупуването на ЦСКА от „Титан", Борисов е идвал на „Армията" едва три пъти, като посещенията му са били засекретени. Той е посетил няколко пъти и клубната база в Панчарево.

Междувременно днес беше запорирано имуществото на бившия президент на футболен клуб ЦСКА Александър Томов.

Припомняме, на 7 юли 2007 г. прокуратурата повдигна обвинение срещу бившия президент на клуба за длъжностно присвояване в размер на 3,5 милиона евро.

В края на януари тази година Томов беше обвинен и за присвояване от сметките на Кремиковци, като по този начин комбинатът е ощетен с 29 млн. лв.