Полицията в Стара Загора издирва детенце на 5 години и баща му Божидар Ангелов Радев. Двамата са напуснали дома си в село Копринка на 5 март около 18.00 ч. и оттогава са в неизвестност.

За последно са били забелязани в района на селото с лек автомобил "Мерцедес Ц 200 компресор", сив на цвят, без регистрационни табели.

Божидар Радев е на 29 години, среден на ръст, с нормално телосложение, черна къса коса. Облечен е със зелена блуза с дълги ръкави, черно зимно яке с качулка с кожени ръкави и черно долнище на анцуг. Обут е с черни маратонки.

Момченцето на 5 години - Ангел Радев е носело тънка розова блуза с дълги ръкави и с изображение на Мики Маус отпред и сиво долнище на анцуг с разноцветни хоризонтални черти отстрани на двата крачола. Обуто е с черни маратонки, а на ръката си носи златна гривна с надпис "Ангел".

От МВР молят гражданите, които имат допълнителна информация за двамата или са ги забелязали, могат да сигнализират на тел.112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.