Днес и утре, 19 и 20 юли, от 11 до 14 часа движението движението в посока Бургас в участъка от пътен възел "Карнобат" до пътен възел "Българово" на АМ "Тракия" ще се пренасочва по обходен маршрут.

Движението ще се осъществява по обходен маршрут поради извършване на спешни аварийни ремонтни дейности на пътното платно от 347-ми до 350-ти километър на АМ "Тракия".

Трафикът в посока Бургас ще се пренасочва по Югозападния обходен път на Карнобат. От там движението ще продължи по път I-6 Карнобат - Айтос - Съдиево - Българово. Движението ще се включва отново на автомагистрала "Тракия" при 351-ви километър, през пътен възел "Българово".

В посока София на АМ "Тракия" пътуването в участъка Българово - Карнобат на АМ "Тракия" ще се осъществява без ограничения.

Агенция "Пътна инфраструктура" призовава водачите да шофират внимателно и да спазват пътната сигнализация по обходния маршрут.

Затварят временно тунел "Траянови врата" на АМ "Тракия" в посока София

Затварят временно тунел "Траянови врата" на АМ "Тракия" в посока София

От 10 до 17 ч. ще се ремонтира осветлението в тунела

Припомняме, днес, от 10 до 17 часа движението в тунел "Траянови врата" на АМ "Тракия" ще се осъществява двупосочно в тръбата в посока София.

В тръбата за Пловдив преминаването ще бъде ограничено поради авариен ремонт на осветлението в тунела, съобщава Агенция "Пътна инфраструктура".

Мъглата се вдигна от АМ "Тракия"

Мъглата се вдигна от АМ "Тракия"

Видимостта е нормализирана