Поредна катастрофа с автобус на територията на страната.

След като вчера автобус с ученици се преобърна край Враца, тази сутрин училищен автобус се удари в лека кола по пътя Кубрат - Завет, област Разград.

Автобус с ученици се обърна край Враца

Автобус с ученици се обърна край Враца

Пострадали са осем души

При катастрофата леко са пострадали 10 деца.

Учениците са преминали през болнично заведение за преглед. Те са без сериозни наранявания и са освободени, съобщиха от МВР.

При инцидента по-тежко е пострадала жената, управлявала леката кола. Към момента няма данни за състоянието ѝ. Тя е настанена в болницата в Разград.

Сигналът за катастрофата е постъпил в МВР около 7 часа сутринта. По първоначални данни училищният автобус се е ударил в лека кола, но няма информация за обстоятелствата около произшествието.

В критично състояние е жената, пострадала при катастрофата с училищен автобус

В критично състояние е жената, пострадала при катастрофата с училищен автобус

Лекарите се борят за живота на пострадалата

Вследствие на удара временно беше затворен пътя II-23 Кубрат - Исперих. 

На мястото се извършва оглед. Предстои да се изяснят причините, довели до катастрофата.

Към 12 часа движението по пътя Кубрат - Исперих е било възстановено. 

4-ма загинали и 13 ранени в катастрофи за един ден

4-ма загинали и 13 ранени в катастрофи за един ден

При поредна катастрофа, 45-годишен е загинал до Шумен

Припомняме, вчера, 28 май, в страната възникнаха множество пътнотранспортни произшествия. При инцидентите загинаха 4 души, а най-малко 13 бяха ранени.

Автобус, превозващ ученици, катастрофира тежко край Враца. В автобуса пътуваха седем деца. Децата, както и водачът на рейса, пострадаха при удара.

Катастрофа ограничи движението по автомагистрала "Струма". При катастрофата се е преобърнал микробус, който превозва моторни лодки, При инцидента леко пострадаха двама души.

57-годишен шофьор на автобус загина в катастрофа на пътя между Бенковски и Съединение до Пловдив. Шофьорът загина на място. При инцидента нямаше пострадали пътници.

Двама души загинаха при тежка катастрофа на АМ "Тракия". При произшествието челно се удариха ТИР и лека кола. Пътният инцидент стана при 124-и километър на магистралата в посока София, в близост до Пловдив.

Бременна жена пострада при удар на два микробуса на пътя София-РусеПострадалите при катастрофата са румънски граждани.

Два румънски автобуса и кола се удариха по пътя Русе-Бяла. До инцидента се стигнало, след като леката кола спряла рязко. Тогава единият автобус я ударя леко отзад, но вторият автобус се удря в тях по-силно. Нямаше пострадали хора.
Автобусите са превозвали туристи от София за Букурещ. Вторият автобус е със счупено предно стъкло и изчаква да бъде изтеглен. Според полицията причина за инцидента е неспазване на дистанция.

45-годишен мъж загина при катастрофа на автомагистрала "Хемус".

Двама загинаха на "Тракия" при челна катастрофа с ТИР

Двама загинаха на "Тракия" при челна катастрофа с ТИР

Поредният тежък пътен инцидент днес

През изминалото денонощие на територията на страната са възникнали общо 12 тежки произшествия.
При катастрофите са загинали 4 души. Ранените са 23, като няма такива с опасност за живота. Това показват данни на МВР относно инцидентите у нас за последните 24 часа.

На територията на София вчера са възникнали 67 леки катастрофи и един тежък инцидент. Няма загинали хора, 1 човек е ранен.

От началото на месец май в страната са възникнали общо 452 тежки катастрофи. При тях са загинали 32 души, а 584 са ранените, показва още черната статистика на МВР.

От началото на настоящата 2018 година в България са станали 2 342 тежки катастрофи. Загинали са 185 души, а 3 007 са ранени.

Бременна жена пострада при удар на два микробуса на пътя София-Русе

Бременна жена пострада при удар на два микробуса на пътя София-Русе

Участъкът в момента е в ремонт