"Спаси София" разпространи днес снимки и видео, на които ясно се вижда, че само седмица след края на ремонта на жълтите павета, отново е време за ремонт на ремонта. Новонаредените жълти павета са изцяло криви, с огромни фуги между тях, оформени коловози заради трафика, а дори още не е валяло.

Ремонтът за 17 млн. лв. издържа едва седмица, а от "Спаси София" са шокирани и възмутени, че това се случва точно в самия център на София и то по отношение на един от символите на града и защитено културно наследство.

От "Спаси София" припомнят, че ремонтът на жълтите павета е част от проекта за цялостно обновяване на централната градска част на София. По същия проект през последните години бяха ремонтирани ул. "Граф Игнатиев" и градинката при църквата "Св. Седмочисленици", които също предизвикаха бурни обществени реакции заради ниското качество на ремонтите работи.

Ремонт на ремонта стана синоним на управлението на г-жа Фандъкова през последните 12 години, категорични са от организацията, като припомнят обещанията на Фандъкова за това, че са направени изводи от предишните провали.

"Реалността, обаче е, че некачествените ремонти за сметка на нашите пари продължават", заяви общинският съветник Борис Бонев от Спаси София

От "Спаси София" призовават този път не просто за оставки, а за разследване на отговорните за поредния некачествен ремонт и осъдителни присъди.

Чумата по свинете и ремонтът на „Графа“ влязоха в „Черната книга на правителството“

Чумата по свинете и ремонтът на „Графа“ влязоха в „Черната книга на правителството“

Представят моментна снимка на примерни казуси