Ръководството на БФС пусна почти месец по-рано в продажба билетите за предстоящата важна евроквалификация България - Швейцария на 26 март. Любопитното е, че за първи път феновете ще могат да закупят билет за мач на националите из цялата страна, благодарение на партньорството на БФС с OMV България.

Веригата австрийски бензиностанции получи правото да продава пропуските за международната футболна среща ексклузивно в 42 свои обекта из цялата страната, които имат обособено място за продажба - наречено „Сървис корнер". Договорът дава правото на петролната верига да продава билети за всички домакински срещи на националите през 2011.

"Нашата идея е да сме максимално близо до феновете и да ги улесним в желанието им да дойдат на стадиона и да подкрепят националния отбор във важния двубой срещу Швейцария. Тази инициатива е една крачка във вярната посока", коментира президентът на БФС Борислав Михайлов.

Цените на билетите за 26 март са както следва:
Сектор А - 20 лева
Сектор В - 15 лева
Сектор Б и Г - 8 лева.

Продажбата на билети в обектите на OMV България стартира на 2-ри март 2011 и ще продължи до 22-ри март, след което билети ще могат да се закупят на касите пред националния стадион „Васил Левски".