Селекционерът на Бразилия Карлос Дунга очаква истински "шампионски мач" тази вечер, когато неговият отбор се изправя срещу Чили. "Селесао" притежава страхотен рекорд срещу съперника, като има цели 46 победи от 65 мача. Въпреки това обаче Дунга е категоричен, че място за отпускане няма и всеки следващ мач е на-важният пред отбора.

"Няма да си губим времето, като правим сравнения с нашите съперници. Нашата цел е да опитваме да подобряваме играта си с всеки изминал мач. Сигурен съм, че това ще се опитат да направят и чилийците", предупреди Дунга.

"Моите играчи отлично знаят, че следващият мач е най-важният. Засега нашият следващ мач е срещу Чили и ще се подготвим така, както и за всеки друг съперник. От тук до края всеки мач може да бъде шампионски", сподели още младият треньор.

"Чили подобри значително играта си при Марсело Биелса. Откакто той застана начело на отбора, те станаха реална конкуренция на всички. Техният отбор се бори до самия край на всеки мач. Определено са много труден опонент и в този случай историята не ме интересува", категоричен е Дунга.

"На 1/8-финалите се класираха 5 отбора от Южна Америка. Уругвай вече са в следващата фаза, което ни кара да вярваме, че нашият футбол е на много високо ниво", отбеляза още Дунга.

Мачът Бразилия - Чили е тази вечер от 21:30 часа и ще бъде следен на живо в "Топспорт.бг".