Изтичат последните дни до най-мащабното бягане в света - Wings for Life World Run. То се проведе на 7-ми май, от 14 часа българско време. Хиляди ще допринесат за каузата гръбначните увреждания да станат напълно лечими със своето участие. Те бягат за тези, които не могат. Бягат по едно и също време на десетки локации по света.

Включването в глобалното събитие е повече от лесно. Всичко, което трябва да направим, за да подкрепим каузата, е да свалим мобилното приложение Wings for Life World Run App (достъпно за Andorid и iOS). С негова помощ можем да бягаме самостоятелно, да се присъединим към отбор или да създадем свой собствен, към който да каним приятели, познати или напълно непознати от всички точки на света.

Бягай за тези, които не могат

Бягай за тези, които не могат

Поканил съм приятели, те ще доведат още хора и така ще стане цяла пирамида

С Wings for Life World Run App можем да се присъединим към няколко български отбора, които ще бягат на 7-ми май, точно в 14 часа: Wild-berries, Free Dimension, STENATA, OSHEE BULGARIA, 360°, Sofia Group Runs, Skechers.

Благодарствени сертификати за хората, приели каузата на Wings for Life, ще бъдат изпратени на:

Човекът с най-голяма дарителска кампания;

Участникът в бягането с най-голямо разстояние преди да го настигне финиш линията;

Отборът, събрал най-голяма сума дарения за каузата Wings for Life;

Отборът, избягал най-голямо общо разстояние;

Компанията, дарила най-голяма сума за каузата Wings for Life;

Към популярните личности, които вече подкрепиха Wings for Life, се присъединяват и актьорите Владимир Карамазов и Юлиан Вергов. Те приеха да бъдат посланици на каузата за България.

Да бягаме с обща цел, заедно

Да бягаме с обща цел, заедно

Мястото и часът на срещата са известни

"Животът ни е по-добър, когато доброто бъде подкрепяно. Тази кауза е онова добро, което ще направи по-сигурно и по-спокойно съществуването ни. Ще тичам винаги, до края на живота ми, докато мога.", каза Владимир Карамазов по повод включването си към Wings for Life.

Присъединявайки се към някой отбор, бягайки самостоятелно или заедно с отбора на Run BG, който организира бягане в Борисовата градина, всички ние ставаме част от най-глобалната физическа активност в света, организирана в подкрепа на една кауза. Всеки може да се включи във вече създадените отбори или да създаде свой собствен тук: https://teams.wingsforlifeworldrun.com/int/en На 7-ми май Земята ще бъде завладяна от енергията на хората, решени да бягат за положителна промяна в животите на десетки по света.