Ако напишем Илон Мъск в търсачката на Instagram, сред резултатите няма да бъде официалният профил на предприемача. И, вероятно, много от осемте му милиона последователи се чудят какво се е случило.

Изчезването на профила на Мъск - изненадващо или не, съвпада с поредните обвинения по негов адрес. Този път те идват от рапърката Азалия Банкс. А в заплетената история е включена и младата приятелка на собственика на Tesla Grimes.

Мъск и The Grimes

Източник: GettyImages

Мъск и The Grimes

Банкс, която готвеше песен с гаджето на Мъск, сподели на "всеослушание" в Instagram, че си е "почивала" в дома на милиардера цял уикенд, докато чака Grimes да се върне там.

Рапърката се изказа и не особено ласкаво по отношение на Илон, наричайки го прасе, което е свикнало да се отнася с хората като с роби. И му препоръча да си наеме ескорт, защото поне платените дами ще си държат устите затворени за мръсните му тайни.

А, според Банкс, те са много и са свързани предимно с бизнеса му. Цялата драма около падението на Tesla е по-скоро измислица, на фона на която Мъск е преговарял с инвеститори.

От Business Insider цитират и още едно твърдение на рапърката - че телефонът й е бил взет, за да се изтрие всичката информация за Мъск, която е събрала, но която не бива да вижда бял свят.

И докато цялата тази драма се развиваше в Instagram, профилът на Мъск изчезна безследно. Дали по негово желание или по нечие друго, можем само да гадаем.

Илон Мъск и младото му гадже станаха за смях

Илон Мъск и младото му гадже станаха за смях

Ето къде е проблемът

Не остана незабелязано обаче, че двамата с Grimes спряха да се следват в социалната мрежа дни по-рано.