Глобул Мобилният оператор GloBul, който очаква всеки момент неговите абонати да достигнат 2 милиона, ще раздаде четири коли Porsche Cayenne в своята нова голяма игра “Великолепните 4”, която стартира на 8 август и ще приключи на 2 октомври.

С новата си игра GloBul благодари на своите лоялни клиенти за доверието и успешното сътрудничество през четирите великолепни години от създаването на компанията.

В нея имат право на участие всички клиенти на GloBul с договор, които нямат просрочени задължения към компанията и чиято SIM карта е активна през периода на играта, по време на теглене на наградите и към момента на получаването им.

Играта ще се проведе в четири двуседмични периоди, като след края на всеки от тях GloBul ще изтегля на случаен принцип по един телефонен номер, чийто собственик ще получи великолепен автомобил Porsche Cayenne с включена едногодишна застраховка. Първият двуседмичен период започва в 10.00 часа на 8 август 2005 и завършва в 24.00 ч на 21 август, съобщават от GloBul.

Освен автомобил, участниците във “Великолепните 4” могат да спечелят някоя от 24-те седмични награди от по две години безплатен месечен абонамент (по три всяка седмица) или 56-те дневни награди от по една година безплатен месечен абонамент, както и безплатни картинки и мелодии за мобилен телефон.

Всеки абонат на GloBul, който отговаря на условията, може да се регистрира за участие в играта, като изпрати SMS без текст на номер 111.
Регистрацията е възможна и с телефонно обаждане към номер 0898 111 111, работещ денонощно или с писмо.

Всеки успешно регистриран за участие абонат натрупва точки, с които участва в играта толкова пъти, колкото минути изходящи национални и международни разговори е провел и колкото кратки текстови съобщения (SMS) е изпратил за игровия период.
Иначе казано, всяка минута изходящи разговори и всеки изпратен SMS се равняват на по 1 точка, която дава право на 1 участие в разпределението на наградите.
Дори 1 точка е достатъчна за участие в разпределението на наградите, но по-големият брой натрупани точки увеличава шансовете на участника.

В течение на всеки игрови период, абонатът има възможност да умножи точките си, като изпраща SMS-и към номер 111.

Участниците във “Великолепните 4” ще имат и възможност да проверяват броя на точките си с изпращане на празно текстово съобщение на номер 101, на цената на стандартен SMS.

Тегленето на печелившите на дневните и седмичните награди ще се извършва автоматично от системата на оператора, а притежателите на Porsche ще се определят с теглене в присъствието на нотариус, излъчвано след късната емисия “Новини” по телевизия bTV.
Резултатите от тегленията ще бъдат обявени в пресата.
Тегления на голяма награда ще има на 25 август, 8 септември, 22 септември и 6 октомври.