Philips добавя към гамата от LCD монитори нови широкоекранни 20-инчов и 22-инчов монитори, които са оптимизирани за по-добра зрителна съвместимост с Microsoft Windows Vista, съобщавaт от компанията.

Новите бизнес ориентирани попълнения идват няколко месеца след като LCD мониторите на Philips придобиха сертификат "Certified for Windows Vista".

Най-новите монитори на Philips 200WS8 и 220WS8 (съответно 20-инчов и 22-инчов) са създадени, за нуждите на бизнес сектора като в същото време са оптимално съвместими с новата операционна система Windows Vista.

И двата бизнес ориентирани модела разполагат с голям дисплей, подходящ за всякакви приложения: от изобразяването на сложни и детайлни графики до финансови приложения или просто "сърфиране" в интернет пространството.

Новите монитори могат да работят при висока резолюция от 1680x1050 и да предоставят допълнително пространство за работа.

С потребителските монитори 170C7, 170X7 (17-инчови), 190C7 и 90X7 (19-инчови), Philips последните технологии в областта на дисплеите, осигурявайки по-високо качество на картината за игри, разглеждане на снимки, видео или уеб сайтове.

За да осигурят най-доброто бизнес решение, широкоекранните монитори на Philips работят с изключително ниска консумация на електро енергия. Мониторите 200WS8 и 220WS8 работят с 10% по-ефективно от изискванията на Energy Star когато мониторите са включени.

Интуитивни функции (като бързи бутони) и екранни контролни бутони, позволяват на потребителите бързо и лесно да регулират дисплея като и двата монитора поддържат едновременно аналогов (VGA) и дигитален (DVI) сигнал.