През нощта в Южна България ще има валежи предимно от сняг, докато от север облачността ще се разкъсва и намалява. Минималните температури ще са предимно между минус 5° и 0°. В сутрешните часове в крайните южни райони и на места в планините все още ще превалява, но до обяд валежите навсякъде ще спрат.

Това съобщиха от НИМХ.

Облачността от север ще продължи да се разкъсва и намалява, в много райони до предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър, с него ще продължи да прониква студен въздух. Максималните температури ще са предимно между 1° и 6°.

Над планините до обяд облачността ще е значителна, с превалявания от сняг главно в южните райони на страната. След обяд облачността ще намалее до предимно слънчево. Ще духа до умерен източен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 1°, на 2000 метра - около минус 6°.

По Черноморието ще духа умерен, временно и силен север-североизточен вятър. Облачността от север ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево. Сутринта на места в крайните южни райони все още ще превалява дъжд и сняг. Максимални температури на въздуха: 4°-8°. Температурата на морската вода е 13-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 04.12.2019 слънцето ще изгрее в 07:40 часа и ще залезе в 16:53 часа. Продължителност на деня 9:13 часа.