Хилари Клинтън е „лъжец от световна класа”.

Това заяви предполагаемият кандидатът на Републиканската партия за президент на САЩ Доналд Тръмп в отговор на коментарите на бившата дама по адрес на милиардера, цитиран от „Гардиън”.

Клинтън: Тръмп би довел Америка до фалит

Клинтън: Тръмп би довел Америка до фалит

Неспособен да управлява икономиката на страната...

По време на реч в Trump SoHo hotel в Ню Йорк Тръмп подложи бившата първа дама на яростни критики. 

Тя е лъжец от световна класа, просто вижте нейните жалки мейли или визитата й в Босна, където каза, че е била нападната и след това се оказа, че млади девойки й подават цветя. Пълна и егоистична лъжа. Кариерата на Браян Уилямс беше унищожена за по-малки неща. Запомнете това, каза Тръмп, отговаряйки на атаките на Клинтън от вчера.  

Уилямс, телевизионна легенда в САЩ, беше свален от ефир, след като стана ясно, че си е измислял истории и е лъгал за войната в Ирак.

Бившият държавен секретар заяви вчера, че Тръмп може да доведе Америка до фалит. Обаче милиардерът контрира, че е „изградил бизнес, който днес се оценява на над 10 милиарда долара...Винаги съм имал талант да правя бизнес и много по-важното – да създавам работни места”.

Ако бъда избран за президент, ще сложа край на монопола във Вашингтон, закани се американският магнат.

Според него големите банки „тотално я контролират и това никога няма да се промени, включително, ако стане президент, Бог да ни е на помощ”, допълвайки, че Бил Клинтън също взема пари за речи.

Отговаряйки на лозунга на Клинтън „Аз съм с нея”, Тръмп отговори: „Аз съм с вас, американският народ”.

„Тя смята, че става въпрос само за нея”, продължи милиардерът.

Тя стана богата като ви направи бедни, атакува Тръмп Хилари Клинтън.

Не само икономиката ни е корумпирана, но и външната ни политика. Външната политика на Клинтън струва на Америка хиляди човешки живота и трилиони долари, а също така отприщи ДАЕШ („Ислямска държава”). Не е имало държавен секретар на САЩ като Хилари Клинтън, който да е сгрешил толкова много, толкова често, и да е бил на толкова места, продължи Тръмп.

Нейните решения, по думите му, носеха смърт, разрушение и тероризъм, където тя се докоснеше.

Сред жертвите е нашият посланик, Крис Стивънс. Той беше оставан безпомощен да умре, докато Хилари Клинтън сладко си спеше в леглото, точно така, когато телефонът звънна в 3 часа сутринта, тя е спяла. Посланик Стивънс и неговите служители в Либия са изпратили стотици молби да се засили охраната. Държавният департамент при Клинтън отказа всичките молби, изтъкна още той.

Американският бизнесмен е убеден, че „ДАЕШ ни заплашва днес заради решенията на Хилари Клинтън”.

Благодарение на Хилари Клинтън Иран в момента е доминираща ислямска сила в Близкия изток и е на път да създаде ядрени оръжия. Подкрепата на Клинтън към насилствен режим хвърли Сирия в една от най-кървавите граждански войни в историята, докато предоставя на ДАЕШ плацдарм за тероризъм срещу Запада. Тя помогна за свалянето на приятелски режим в Египет и го замени с радикалните „Мюсюлмански братя”. Египетските военни си върнаха контрола, но Клинтън отвори кутията на Пандора и пусна радикалния ислям. След това беше обявена катастрофална стратегия за нашето изтегляне от Ирак, хвърляйки в ръцете на ДАЕШ големи части от страната. ДАЕШ ни заплашва днес заради взетите от Хилари Клинтън решения, заедно с президента Обама, атакува отново Тръмп.

Липсва й темперамент, преценка и компетентност да ръководи. Тя не трябва да бъде президент под никакви обстоятелства, категоричен бизнесменът.

Тръмп заяви още, че скандалът с мейлите на Клинтън я дисквалифицират от борбата за президент.

Доналд Тръмп призова сенатора от Върмонт и основен конкурент на Клинтън в Демократическата партия Бърни Сандърс да се присъедини към лагера му.

Тръмп предложи няколко неща, които ще направи през първите 100 дни, ако бъде избран за президент: назначаване на съдия, който ще спазва конституцията. Радикалните съдии на Клинтън буквално ще блокират Втората поправка; промяна в имиграционните правила, за да се предостави работа на безработните американци; борба с държавите, които лъжат в търговията; отмяна на правила и регулации, които откриват работни места в чужбина; вдигане на ограниченията в енергийното производство; спиране на Обамакеър; огромни данъчни реформи; налагане на етични правила, за да се възстанови достойнството на държавния секретар и Държавния департамент.

Основната част от тези реформи, според него, е Америка да бъде първа.