Брекзит пречи на британската икономика. Той дотолкова раздели страната, че хората се занимават само с него, вместо с по-важни вътрешни икономически въпроси, със създаването на работни места. Това заяви бившият американски държавен секретар Хилари Клинтън.

Припомняме, че тя в момента е на британска обиколка по представянето на книгата си, като в интервюта коментира актуални британски политически въпроси.

Бившият кандидат за президент на САЩ отговаряше и на въпроси за американската политика - от загубата си през 2016 година от президента Доналд Тръмп до насилието срещу депутати.

За Хилари Клинтън е срамно, че Великобритания все още не е публикувала доклад за намесата на Русия

За Хилари Клинтън е срамно, че Великобритания все още не е публикувала доклад за намесата на Русия

Той включва твърдения за шпионаж, подривна дейност и намеса в изборите

В разговор с австралийския премиер Джулия Гилърд, тя заяви: "Вашата страна е разделена в момента, също както и нашата. Пропускаме големи възможности.

Гледах отдалеч, докато бившият британски премиер Тереза ​​Мей се опитваше отново и отново да измисля нещо, което да отговаря на предпочитанията на избирателите, но това всъщност може да работи по начин, който да не вреди на Обединеното кралство. Мисля, че все още сте на едно и също място и след тези избори най-накрая може да се вземе решение и тогава да видите какви са последствията. Не мисля, че все още някой наистина разбира истинските последици., каза още тя.