Марк Зукърбърг дава един милион долара.

Внимавайте, ако ви зарадват по мейла в края на годината. Находчиви и недобросъвестни хакери се опитват да зарибят лековерни с добре познатата схема за печалба.

Целта обаче е да получат достъп до електронната ни поща и профила във Фейсбук.

Наш читател ни изпрати мейл, който е получил. Написан е на недобър български език като най-вероятно е ползван google преводач.

Публикуваме зловредния мейл без корекция и съветваме да сте внимателни и недоверчиви към подобни "щастливи новини":

"Вие сте сред 20-те щастливци, избрани за Facebook 2016 Promotion и награда. Вашето Facebook име е избрано случайно от изпълнителният директор Facebook (Mark Zuckerberg) и сумата от един милион долара ($ 1,000,000.00) се присъждат на вашия Е-мейл адрес в нашата база данни. Това е строго наблюдавани и подкрепен от правителството на Съединените щати и на обединените нации (ООН).

Следващият PIN # (персонален идентификационен номер) е възложено на вас и вие сте длъжни да го цитирам във всяка поща, която сте ни изпратили: FBCA-2016-1511.

Моля свържете се с фондове на мениджъра си Facebook с вашия PIN номер.

Ричард Хелър.

Фондове на мениджъра Facebook.

E-Mail: facebooklottoandpromotion@gmail.com

Съветваме ви да се свържете с управителя отговаря възможно най-скоро в по-горе имейл адрес. Неспазването на това изискване може да доведе до финансови средства са върнати непотърсени.

Благодаря Ти Facebook Team"