Доналд Тръмп решил да се кандидатира за президент на Съединените щати под влиянието на съпругата си Мелания. Това съобщава в понеделник от списанието Vanity Fair. Изданието се позовава на бившия републикански съветник по време на предизборната кампания на Доналд Тръмп - Роджър Стоун.

Според него, през 2014 г., Тръмп е провел продължителни консултации със съветници и доверени лица.

Мелания Тръмп отново постави мъжа си в неловко положение

Мелания Тръмп отново постави мъжа си в неловко положение

Отново не пожела да се хванат за ръце

"Тя (Мелания - бел. прев.) знаеше, че желанието му да стане президент е в кръвта му - каза Стоун и продължи. - Той винаги е искал да се кандидатира. Тя го бутна към това да внесе кандидатурата си", отбеляза бившият съветник.

"Или издигай кандидатурата си, или си налягай парцалите. Твоите приятели се умориха от това твое непрекъснато "иди ми, дойде ми. Ти на всеки четири години говориш за Белия дом", заявила Мелания Тръмп, според Роджър Стоун.

Според бившия съветник, Мелания Тръмп разбра, че съпругът й ще страда и съжалява, ако в крайна сметка се откаже от плановете си да стане президент . "Мисля, че разбра, че ще бъде недоволен, ако не представи кандидатурата си", добави Роджър Стоун.

Както знаете, милиардерът Доналд Tramp обмисля идеята да се кандидатира за президент на САЩ през 1988 г., 2000 г., 2004 г. и 2012 г., и за губернатор на щата Ню Йорк - през 2006 и 2014 година. Освен 2000 г., във всички останали случаи той официално не е участвал в предизборната надпревара.

През юни 2015 г. той обяви решението си да се кандидатира за президент от Републиканската партия. В началото на Конгреса в Кливланд (Охайо) миналото лято Тръмп бе одобрен за кандидат на партия за президентския пост, а през ноември същата година печели парламентарните избори в Съединените щати.

47-годишната Мелания е омъжена за Доналд Тръмп от 2005 г.

На какъв език говори Путин с Мелания Тръмп?

На какъв език говори Путин с Мелания Тръмп?

Путин разбира английски почти изцяло

Тя е родена в Словения. В Университета в Словения получава професия от дизайнер, от 1996 г. живее в Ню Йорк. Активно ангажирана с благотворителност, през 2005 г. става посланик на добрата воля на американския клон на Червения кръст.