Следователи в Чикаго са открили пистолет недалеч от мястото, на което беше намерен белият джип с тялото на 7-годишния племенник на Дженифър Хъдсън - Джулиън Кинг.

Необходими са експертизи, за да се докаже дали точно това е оръжието, с което е извършено тройното убийство на близките на Хъдсън.

Информацията потвърди говорител на полицията, цитиран от Си Ен Ен.

Полицаите са претърсвали местопрестъплението за евентуални улики, когато се натъкнали на пистолет, хвърлен в храстите в междублоковото пространство близо до една от алеите.

Припомняме, според съдебните лекари 7-годишното момче е починало в следствие на множеството си огнестрелни рани.

Джулиън Кинг беше намерен прострелян в багажника на бял джип. С намирането на тялото му приключи тридневното издирване на момчето, което започна в деня на убийството на майката и брата на Дженифър Хъдсън.

Мотивите за тройното убийство все още не са ясни, съобщиха от полицията. Следователите определиха случая като „домашно насилие" след като разпитаха доведения баща на Джулиън. По-късно стана ясно, че няма достатъчно доказателства, за да бъдат повдигнати обвинения срещу него.

Майката и братът на носителката а Оскар Дженифър Хъдсън бяха намерени убити в дома си в Чикаго, а малкият племенник на актрисата изчезна по същото време.

Полицията потвърди смъртта на Дарнел Донърсън (57-годишната майка на Хъдсън) и Джейсън Хъдсън, който е 29-годишният брат на актрисата.

По-късно актрисата обяви, че ще даде възнаграждение от 100 хил. долара на този, който върне жив и здрав племенника й.

По непотвърдена информация домашно насилие е причината за смъртта на майката и брата.

Съпругът на сестрата на Хъдсън - Уилям Балфър е втори баща на момчето и е бил пуснат под гаранция по време на събитията.

Смяташе се, че той е един от заподозрените, но поради липса на доказателства не може да бъде подведен под отговорност.

Балфър има седемгодишна присъда за предумишлено убийство, кражба и отвличане.

Преди дни близки и приятели на семейството присъстваха на бдение в памет на застреляните роднини на Хъдсън.

Американската актриса Дженифър Хъдсън спечели "Оскар" за най-добра поддържаща роля през 2007 г. за играта си в "Мечтателки".