Близки, роднини и почитатели на актрисата Дженифър Хъдсън присъстваха на погребението на майката, брата и племенника й, съобщи АП.

Хиляди почитатели на актрисата се струпаха пред вратите и на параклиса в Чигако, за да изразят своята съпричастност към трагедията на семейството.

В параклиса беше отслужена литургия в памет на убитите роднини на носителката на Оскар.

57-годишната Дарнел Хъдсън Донърсън, 29-годишният Джейсън Хъдсън и 7-годишният Джулиън Кинг бяха изпратени с публична процесия и плакати с надпис „Спрете да убивате хора".

Все още няма заподозрян или задържан във връзка със смъртта на тримата роднини на Дженифър Хъдсън.

Припомняме, майката и братът на носителката а Оскар Дженифър Хъдсън бяха намерени убити в дома си в Чикаго, а малкият племенник на актрисата изчезна по същото време.

Джулиън Кинг беше намерен прострелян в багажника на бял джип. С намирането на тялото му приключи тридневното издирване на момчето, което започна в деня на убийството на майката и брата на Дженифър Хъдсън.

По-късно полицията откри оръжието, с което се смята, че е извършено убийството.

Мотивите за тройното убийство все още не са ясни, съобщиха от полицията. Следователите определиха случая като „домашно насилие" след като разпитаха доведения баща на Джулиън.

По-късно стана ясно, че няма достатъчно доказателства, за да бъдат повдигнати обвинения срещу него.

Смяташе се, че той е един от заподозрените, но поради липса на доказателства не може да бъде подведен под отговорност.

Балфър има седемгодишна присъда за предумишлено убийство, кражба и отвличане.

По непотвърдена информация домашно насилие е причината за смъртта на майката и брата.

Дни преди погребението близки и приятели на семейството присъстваха на бдение в памет на застреляните роднини на Хъдсън.

Американската актриса Дженифър Хъдсън спечели "Оскар" за най-добра поддържаща роля през 2007 г. за играта си в "Мечтателки".