Съветник на американския президент Доналд Тръмп повтори твърденията на държавния глава, че в президентските избори ноември миналата година са участвали хора, които не са имали право да гласуват, съобщи БНР.

40% одобряват политиката на Доналд Тръмп

40% одобряват политиката на Доналд Тръмп

Спада одобрението към президента на САЩ

Стивън Милър обясни, че хората са били превозвани от щата Масачузетс до щата Ню Хемпшир, за да гласуват в полза на кандидата на демократите Хилари Клинтън.

Мерил Стрийп пак нападна Тръмп

Мерил Стрийп пак нападна Тръмп

"Злото процъфтява, когато добрите хора не правят нищо"

"Има хора, които нямат право да гласуват в страната, но са регистрирани да гласуват и отменят избирателното право на законните граждани на държавата", заяви категорично Милър в интервю за телевизия ABC.

Путин предложи да се срещне с Тръмп в Словения

Путин предложи да се срещне с Тръмп в Словения

Съпругата на Тръмп е от там

Той добави: "Готов съм да отида във всяко предаване, където и да било, по всяко време и да го повторя, да кажа, че президентът на Съединените щати е прав на 100 процента".

Съветникът на Тръмп не предостави доказателства за твърденията си, а американският президент благодари на Милър в Twitter, че е представил толкова добре позицията на Белия дом.

Ал Кайда: Тръмп е малоумник

Ал Кайда: Тръмп е малоумник

Касим ал Райми коментира последната операция на САЩ

Тръмп спечели президентските избори в Избирателната колегия на Съединените щати, но загуби популярния вот и твърди, че между 3 и 5 милиона души са гласували, без да имат право на това.