Бруно Акрапович беше афектиран от ситуацията с червения картон, решил мача Локомотив (Пд) - Етър 0:2. Наставникът на "железничарите" обеща, че реваншът във Велико Търново ще бъде оспорван:

Етър победи Локомотив (Пд) с 2:0 и предреши плейофа за Лига Европа

Етър победи Локомотив (Пд) с 2:0 и предреши плейофа за Лига Европа

Червен картон и дузпа в края на първото полувреме обезмислиха двубоя

"Точно така. Единственото положение, което Етър имаше беше наша грешка. След това допуснахме още една грешка и резултатът стана 0:1. Правехме добра преса и беше въпрос на време да вкараме.

Това, което видях е, че не разбирам защо нямаше засада на Младенов. За мен това е нарочно. Не става въпрос дали си професионален съдия или не.

Не ни достигна точността. Феновете ни помогнаха. Създадохме три положения през втората част. Това, че останахме с човек по-малко оказа влияние.

Ще опитаме да се подобрим за втория мач. Етър е добър отбор с качествени футболисти. Ние имаме качество и ще опитаме да направим най-добрия резултат. Ще търсим ранен гол в Търново. Ще пресираме Етър максимално високо.

Христо Крушарски ни каза да бъдем спокойни. И собственикът протестира. На мен ми е жал за футболистите и вторият мач щеше да бъде доста по-интересен.

Моят договор е до декември 2019 година. Аз съм човек, дал дума на президента и той ми дава договора. Ако имам добра оферта от чужбина, ще говорим отново.

Финалът е най-важен за нас и аз съм човекът, който най-много иска да го спечели".