Отборите на Дунав и Славия се изправят един срещу друг във втория двубой от днешната програма на шампионата. Двата тима се намират в дъното на таблицата, като сякаш трябва да се замислят за бъдещето си в елита, отколкото за късен спринт към финиширане в Топ 6.

Венцеслав Стефанов: Сега Киро ли им е виновен на Левски?

Стефанов нападна Ел Маестро и Левски: Сега пак ли Киро им е виновен на "сините"?

"С ЦСКА са големи отбори, грандове за България, но в момента по нищо не си личи"

Самочувствието в лагера на гостите е приповдигнато, след като преди няколко дни, в доста емоционален сблъсък, спечелиха градското дерби с ЦСКА. Наставникът на "белите" Златомир Загорчич вярва, че възраждането на тима му ще продължи и в Русе.

Славия има проблеми в своята отбрана, след като стана ясно, че с контузия е централният защитник Андреа Христов. Наказан, заради безумното си влизане в краката на Кирил Десподов, пък е Сашо Александров.

Галин Иванов от Славия е пред трансфер в чужбина

Галин Иванов от Славия е пред трансфер в чужбина

Националът ще заиграе в руското първенство

На вратата отново ще застане Антонио Стергиакис, който се превърна в герой срещу ЦСКА. Така в ролята на негова резерва ще се превъплъти Георги Петков. Изненадващо атаката повежда Цветелин Чунчуков, който е предпочетен пред Милчо Ангелов и Илиан Мицански.

Даниел Пехливанов и Мамаду Ндайе напуснаха Дунав

Още двама напуснаха Дунав

Вече трима играчи се разделиха с "драконите"

Дунав е максимално амбициран да се върне на победния път след загубите от Ботев (Враца), ЦСКА и Левски в последните три кръга. Людмил Киров определи срещата като "Мачът на годината" за "драконите". Младият треньор ще може да разчита на всичко най-добро в своя състав, като отново лидери на тима ще бъдат Красимир Станоев, Мартин Ковачев и Исмаил Иса.

Главен съдия на срещата е Георги Давидов от Велико Търново, с помощници Милен Арабаджиев и Илиян Капарашев. Делегат на БФС е Георги Георгиев, а работата на реферите зорко ще следи Кольо Данев.

Людмил Киров: Исках да говоря след мача с Левски, но трябваше спазя буквата на закона

Людмил Киров: Исках да говоря след мача с Левски, но трябваше спазя буквата на закона

Треньорът на Дунав обясни липсата на мнение след двубоя със "сините"