Отборите на Царско село и Левски се изправят един срещу друг в последен двубой от програмата на четвъртия кръг в efbet Лига. Макар и намиращи се в съвършено различни ситуации, двата тима са безкрайно мотивирани за успех. Поради съображения за сигурност, мачът тази вечер ще се играе на националния стадион "Васил Левски".

Никола Спасов: Може да се вземе нещо от Левски, особено в момент, в който са разколебани

Никола Спасов: Може да се вземе нещо от Левски, особено в момент, в който са разколебани

"Очаквам с всеки мач да ставаме все по-добри"

Въпреки сериозната селекция, символичните домакини от Царско село все още нямат успех в шампионата. Към това може да прибавим и отбелязването само на едно попадение. Никола Спасов ще разчита на футболисти със сериозен опит като братята Миневи, а също така и на намиращия се в добра форма легионер Родни Антуи.

Ивайло Петков вече може да работи за Левски

Ивайло Петков вече може да работи за Левски

Не е футболен мениджър

Мотив за сериозно доказване на вратата пък ще има Иван Чворович, който преди време напусна със скандал "Герена".

Левски пък може да се изравни на първото място с Лудогорец, ако днес вземе трите точки срещу "царете". Това обаче няма да бъде лесно най-вече от психологическа гледна точка. Селекцията на Петър Хубчев беше пометена от АЕК (Ларнака) в Лига Европа, което накърни сериозно самочувствието на "сините" футболисти. Освен това продаден беше и най-добрият играч на клуба - Давиде Мариани, което оставя сериозна пробойна на позицията плеймейкър.

Левски има интерес към Абделазиз Барада

Левски се насочи към продаден от Хетафе за близо 10 милиона евро

"Сините" имат интерес към Абделазиз Барада

Поради контузии срещата днес пропускат основни играчи като Хали Тиам и Станислав Костов. За първи път сред титулярите пък стартира аржентинецът Франко Мазурек.

Главен съдия на мача е Станимир Тренчев с помощници Димитър Стоилов и Владимир Велев. Делегат на БФС е Неделчо Михайлов, а работата на реферите ще следи Иван Вълчев.

Спасов: Бремето от старите ръководства на Левски много трудно ще се промени за месеци

Спасов: Бремето от старите ръководства на Левски много трудно ще се промени за месеци

"Резултатите на тима в последните две седмици са разочароващи"