модаСтоличното “Фешън кафе” едва побра почитателите на трима дизайнери: Димитър Кръстев от модна къща “SA”, Светла от “Ариес уникат” и Мариана от “Мидас”. Майки с децата си се възхищаваха на малките манекени на “Визаж”, които представиха детска и младежка колекция на Митко Кръстев.

Кръстница и лице на колекцията на “SA” бе водещата на “1001 желания” кака Лара. Затова и веселите детски елечета и якета в стил “пачуърк” са обединени под името “1001 желания”. Някои от тези “желания” веднага бяха откупени на цена 30-40 лв., за други бе предплатено, съобщи за news.bg дизайнерът на “SA” Митко Кръстев.

модаДрехи от великолепната колекция все още може да се купят или поръчат в самата модна къща “SA” /”Sartoria”/ на бул. “Евлоги Георгиев4 141 в столицата. Там майките могат и да се консултират за облеклото на децата си с дизайнера Митко Кръстев.

В ритъма на популярната песен “Асерехе” на новия поп-култ "Las Ketchup" малките манекени показаха артистичните дрешки с дизайн на “SA” – от естествени тъкани, в “етно” цветове – червено, охра, синьо, и със свежи решения за ежедневието на деца от възрастовата група 4-10 години.

Следващата неделя - 24 ноември, модната къща ще представи детската си колекция съвместно с модна агенция “Каста дива”. “SA” ще покаже и колекция на ревю, посветено на бизнес дамата в Плевен на 29 ноември.