В последните дни в централата на БСП има над 70 сигнала за груби нарушения по места, за шуробаджанащина, алармира социалистът Жельо Бойчев на брифинг в Народното събрание. Червените са решили да са в помощ на премиера Бойко Борисов и да му разкрият партийните назначения. Ситуацията приличала на италианските фамилии, коментира Бойчев.

Делян Добрев напуска политиката заради "Хасково гейт"

Делян Добрев напуска политиката заради "Хасково гейт"

Добрев бил смъртоносно ранен политически

Членове и симпатизанти на БСП били подложени на натиск. Бойчев настоява премиерът Бойко Борисов да гарантира върховенство на закона. Големият въпрос е какво ще направи от тук нататък реакцията на ГЕРБ, посочи Бойчев. Той призна, че роднините на Томислав Дончев не са назначени от вицепремиера по еврофондовете, но не било морално.

БСП показа пипалата на Делян Добрев и в "Булгартрансгаз"

БСП показа пипалата на Делян Добрев и в "Булгартрансгаз"

Левицата вижда сериозна вътрешнопартийна криза в ГЕРБ

Депутатката Кристина Сидорова показа габровската схема. В Габрово моделът Батко и Братко е в пълна сила, сподели тя и атакува роднините на Томислав Дончев и други гербери в региона. Назначавали се само хора на ГЕРБ на работа.

Снимка 316155

Източник: Пресцентър БСП

Общинарят в Силистра Ганчо Маринов заплашил червен активист с думите:"До два месеца ще те затрия, боклук такъв". Това е един октопод, категоричен бе и Стоян Мирчев. Хората не можели вече да търпят този мафиотски кръг.

Червените щели да застанат зад всеки, който подава сигнали за оказван натиск.

Припомняме, че оставката на депутата Делян Добрев предизвика бурни реакции в парламента.

След като Добрев оттегли подкрепата си към кмета на Хасково Беливанов, кметът на общината нападна съгражданина си, обяснявайки атаката срещу себе си с кадруването на Делян Добрев в общината