Видеоклип, който се разпространява в социалните мрежи и платформи за видеосподеляне като "YouTube", скандализира мнозина.

На него се вижда циганин, носещ по себе си солидно количество златни бижута, позиращ в геройска поза до бял "Мерцедес", в багажника на който сякаш има миниарсенал.

От автомобила се носи и характерна музика. Мъжът отваря багажника и показва оръжията вътре, сред които има както хладни, така и няколко огнестрелни, вкл. автоматични.

След това избра едно от оръжията – именно автоматичното, и стреля във въздуха с него. В следващ момент стреля и с пистолет. Предполага се, че оръжията са газови, а не бойни.

Ситуацията обаче се развива посред бял ден и се вижда как в непосредствена близост минават жена и дете. В клипа се чува реч на турски език. Видеото не е заснето тайно, а напротив – показно, вижда се че и основният герой в него "режисира" действията на "оператора".

Видеото обаче се споделя с в социалните мрежи с негодувания и с призив прокуратурата да се самосезира, тъй като ясно се виждат номерата на автомобила, а героите в клипа могат да бъдат установени и проверени.