Известни певци ще вземат участие в благотворителната инициатива в подкрепа на „Защитено жилище ЗАЕДНО".

Събитието ще се проведе в с. Гурмазово, а в него ще се включат Васил Петров, Орлин Павлов, както и Антони Дончев, Благовест Аргиров, музикантите от групата „Show Bizz" с вокалистката Деница от „Мюзик айдъл 2".

Гостите на събитието ще бъдат забавлявани от школата за атракционни изкуства към „Двореца на децата"- финалисти от „България търси талант".

Специален гост ще бъде 11 годишната лауератка на Гран При на международния музикален конкурс Евтерпа в Бари, Италия Анжела Тодорова.

Проявата цели да набере средства, както и да запознае обществеността с дейността на Фондацията. В своеобразния пиано бар на открито всеки от присъстващите ще може да поръча песен на изпълнителите, като по този начин ще помогне за набиране на средства за дома.

Защитено жилище „ЗАЕДНО" започва да функционира през ноември 2008г., две години след учредяването на едноименната фондация.

За срок от 3 месеца до 1 година всеки младеж получава подкрепа и насоки за самостоятелния си живот. Чрез проекта обитателите на жилището имат възможност за продължаващо обучение, квалификационни и преквалификационни курсове, среща с бъдещи работодатели и много приятели.