Тийнейджъри се сбиха на метри от полицията в Ловеч. Случаят е от 31 март. В районното управление няма получен сигнал, съобщи Нова телевизия. Началникът на РУ - Ловеч Златин Михайлов обясни, че полицай, който отивал на работа станал свидетел на инцидента. Той е спрял личния си автомобил, разтървал участниците в боя и извикал своите колеги. Установена е самоличността на участниците. Всички, без един, са пълнолетни. На деветимата участници в сбиването са съставени актове.

Майката на пострадалото момче обясни, че нейният син е бил нападнат заради цвета на неговата кожа. Майката отправи запитване към полицая, съставил акт на детето ѝ, дали не е видял как е бил с наранявания по главата.

 Рапъри си спретнаха бой до НДК заради политически различия

Рапъри си спретнаха бой до НДК заради политически различия

Има арестувани

Михайлов отговори, че категорично няма расистки подбуди за инцидента. "Доколкото сме установили, те са имали преди около две седмици предишно спречкване в центъра, после размяна на реплики през социалните мрежи, докато се стига и до обсъждания инцидент", добави началникът на РУ - Ловеч. Относно актовете каза, че са съставени на всички участници в сбиването. Установява се кой е нападателя и кой нападнатият.