Хофенхайм и Лион не излъчиха победител в зрелищен мач от група "F" на Шампионската лига, завършил 3:3 в Зинсхайм. Двубоят премина през редица обрати, като в крайна сметка двата тима не излъчиха победител. 

В 27-ата минута Бакайе Траоре се възползва от грешка на Кевин Фогт и прати топката във вратата на Бауман за 0:1. Три минути по-късно Денайър не успя да изчисти центриране в наказателното поле на "хлапетата", кълбото се озова в Андрей Крамарич, който от воле изравни. 

Снимка 385208

Източник: twitter

В 47-ата минута Керем Демирбай центрира, Крамарич овладя на гърди и с хубав удар даде аванс на домакините. Десет минута след това Танги Ндомбеле възстанови равенството. Френският национал получи топката отдясно от Тете и с мощен удар от малък ъгъл бе точен за 2:2. 

В 67-ата минута Мемфис Депай бе изведен зад отбраната на Хофе, напредна с топката и с удар по диагонала направи пълен обрат. 

Снимка 385206

Източник: twitter

В продължението на срещата продължителна атака на домакините завърши с успореден пас на Нико Шулц за Жоелинтон в наказателното поле, а бразилецът засече топката във вратата за крайното 3:3. При попадението обаче останаха съмнения за засада на нападателя. 

В групата лидер е Ман Сити с 6 точки. Лион е втори с пет, а Хофенхайм и Шахтьор имат по две. 

Манчестър Сити победи Шахтьор с 3:0 като гост в Шампионската лига

Ман Сити се оказа прекалено силен за Шахтьор, "гражданите" с класика в Украйна

Английският гранд не срещна никакви трудности срещу "миньорите"