Стрелба с участие на българи е станала в петък вечерта в заведение в курорта Ханиоти на полуостров Халкидики в Гърция, съобщи Нова телевизия.

Единият от сънародниците ни е прострелян с огнестрелно оръжие в гърдите, друг е ранен с нож, а третият е пребит.

Тримата са настанени в болница в Полигирос. Състоянието на простреляния е изключително тежко.

Българин уби съпругата си в Кипър

Българин уби съпругата си в Кипър

Тя е била намушкана четири пъти с нож и е паднала от балкона

Полицията разпитва очевидци за изясняване на фактите и обстоятелствата по случая.

БНР информира, че във връзка със станалото са задържани петима българи, сред които са и тримата хоспитализирани. Местни медии твърдят, че те се скарали със собственика на бара и го пребили. Последвала стрелбата, при която е ранен единият от сънародниците ни. Няма опасност за другите двама български граждани, които са настанени в болница.

Българин се удави в Гърция

Българин се удави в Гърция

Инцидентът е станал край Кавала

Според отзовалите се на място медици има и слухове за убит, които не са потвърдени. Свидетелски показания сочат, че петимата българи са били въоръжени и са стреляли във въздуха, което е предизвикало паника в заведението и в съседните ресторанти.

Според информация от гръцката полиция, предадена на Генералното консулство на Република България в Солун, на 16 август вечерта в нощно заведение в курорта Ханиоти, Халкидики, е възникнал конфликт между група от седем български граждани и собственика и персонала на заведението. В резултат на инцидента двама души са простреляни, а един е с лека телесна повреда. Ранените са настанени в болницата в град Полигирос, съобщава Министерството на външните работи.

Полицаи пребиха българин в Охрид

Полицаи пребиха българин в Охрид

Причината за побоя не е ясна