Бургазлията, който уби жена си с чук, се изправя пред съда.

Манол М. е обвинен за това, че на 19 октомври миналата година в бургаския квартал "Сарафово" умишлено причинил смъртта на своята съпруга. Той й нанесъл множество удари с чук в главата, довели до тежка черепно-мозъчна травма.

70-годишният мъж бил видимо спокоен след извършването на деянието. Той казал на шофьора на пристигналата линейка да изключи сирената, защото жена му вече била мъртва - той я убил с чук, като нанесъл 10 удара. Медиците го попитали дали говори сериозно, а мъжът отговорил, че е сериозен, че убил жена си с 10 удара с чук и че още дишала, като я задушил с възглавница.

Психичноболен уби жена си в бургаския квартал "Сарафово"

Психичноболен уби жена си в бургаския квартал "Сарафово"

Жертвата е била нападната с чук

Запитан как се е стигнало до убийството той им обяснил, че не са се карали, а я издебнал да излезе от банята и да седне да си суши косата със сешоара, за да има шум. Тогава я нападнал. По негови думи тя го дразнела, защото заради нея той лежал в психиатрично заведение и това влошило отношенията с дъщеря им.

Припомняме, на 22 октомври миналата година мъжът беше оставен за постоянно в ареста заради опасност да се укрие.

Известно е, че Манол М. страда от психично заболяване и шест пъти се е лекувал в специализирана болница. Последно е бил на лечение в Центъра за психично здраве през 2016 г.

Бургаският съд остави в ареста мъжа, убил съпругата си с чук

Бургаският съд остави в ареста мъжа, убил съпругата си с чук

Според прокуратурата, той може да се укрие...