"Ловецът на бежанци" Динко Вълев беше изнесен от ареста в Първомай с линейка, съобщи bTV.

По непотвърдена информация Динко се спънал и паднал. Вълев имал и проблеми с кръвното налягане, което наложило да бъде изведен от ареста в Първомай с линейка.

Това станало малко след като Районната прокуратура в Първомай реши Динко да бъде задържан в ареста за срок до 72 часа. Срещу Динко вече има и повдигнато обвинение за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди и повреждане на чуждо имущество. Обвинението гласи, че Динко е нанесъл два удара с юмрук на свой бизнес партньор и му счупил телефона.

Динко отново в ареста след побой в Първомай

Динко отново в ареста след побой в Първомай

Пребил търговец в хотел след спор

Стана ясно обаче, че подателят на жалбата срещу Динко е оттеглил показанията си. Информацията е потвърдена от адвоката на Вълев.

По думите на защитника на Динко ставало въпрос за измама, а клиентът му бил жертвата от цялата ситуация. Въпросният търговец се обадил на Динко и му казал, че иска да продаде камион си. Вълев отишъл до Първомай, изминавайки 400 километра. Когато се срещнал с търговеца обаче той бил пиян и му казал, че се шегува и всъщност няма камион за продаване. Тогава Динко се ядосал и счупил телефона за жалбоподателя. Адвокатът на Динко обясни и че Вълев вече е закупил нов телефон на търговеца.

Освободиха от ареста Динко, "ловеца на бежанци"

Освободиха от ареста Динко, "ловеца на бежанци"

Набил работник

Припомняме, това е поредния път, в който полицията задържа Динко. На 13 юли, четвъртък, стана ясно, че Вълев отново е бил задържан за 24 часа по сигнал на него служител, който твърдеше, че Динко го е пребил. По-рано тази година имаше и информация, че Динко е пребил приятелката си.