България и Македония са места, на които е категорично недопустимо са се създават бежански "котила". Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в пост в профила си във Фейсбук.

Борисов е европеец, но България му е по-мила

Борисов е европеец, но България му е по-мила

България няма да приеме мигранти, вече намиращи се в Европа

Каракачанов вижда като успех на патриотите сделката за мигрантите в Европа и обсъждането бежанските центрове да не са на територията на континента.

"Още от 2013-а година в качеството ми на лидер на ВМРО - БНД застъпвам позициите, които днес министър-председателят Бойко Борисов изнася и отстоява пред европейските ни партньори", посочи вицепремиерът в публикацията си.

Българите да спят спокойно, иска Борисов

Българите да спят спокойно, иска Борисов

Премиерът спокоен за вота на недоверие

Той е щастлив, че заради упоритата им работа, целите са припознати от Борисов, и успешно се защитава българският интерес.

"Ние, "Обединени патриоти", сме категорични, че мястото на каквито и да било точки, лагери, кошари, биваци или както там ще ги нарекат партньорите ни в ЕС, е извън Европа", пише министърът на отбраната.

Борисов обяснявал и географията на колегите в Брюксел

Борисов обяснявал и географията на колегите в Брюксел

Премиерът е недоволен, че разискванията отново започват от А

"Отдавна говорим за затваряне на границите и за спиране на безконтролния мигрантски поток към Европа. Това е моя и наша, на Патриотите от ВМРО, битка от много време. Ето, че сега вече водачите на ЕС се замислиха и над това. Крайно време беше", завършва Каракачанов.

Той изтъкна радостта си от това, че министър-председателят Борисов е приел битката и показва куража да отстоява интересите на страната.