21-годишният Мартин Трифонов е използвал камък за убийството на момиченцето от село Сотиря, Сливенско, съобщи пред БТВ говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

След нанесените удари с камъка, това е довело до изтичане на мозъчно вещество и тежка черепно-мозъчна травма. Почти всички ребра на детето са били счупени и то е имало тежки разкъсвания.

По думите на говорителя на главния прокурор Мартин Трифонов е направил пълни самопризнания, като е признал, че е употребил алкохол. Днес ще бъде внесено искане за налагане на най-тежката мярка за неотклоние "задържане под стража".

По отношение на намерените две разчленени тела тела на мъж и жена край софийското село Негован, Арнаудова не знае кога ще бъде установена самоличността на мъжа и на жената, но се надява възможно най-бързо МВР да си свърши работата.

Марковски: България от страна на розите се превърна в страна на вампирите

Марковски: България от страна на розите се превърна в страна на вампирите

Адвокатът очаква съдът да намали присъдата на Мартин Трифонов на 30 години

Припомняме, жестокото убийство на Кристи беше извършено в четвъртък в сливеското село Сотиря. Днес в Сливен е обявен ден на траур.

Мартин Трифонов е обвинен в убийство, блудство и изнасилване. в момента той се намира в болница под засилена полицейска охрана, след като след няколкочасови преследвания и оказване на съпротива беше настигнат и прострелян от полицията.

Вчера обвиняемият направи пълни самопризнания, а майката на убитото дете настоя той да получи доживотен затвор.

Доживотен затвор за убиеца иска майката на Кристи

Доживотен затвор за убиеца иска майката на Кристи

Самопризнанията на Мартин Трифонов не намалявали евентуалната му присъда