Агресорът, който беше арестуван, след като преби 9-годишно дете, остава за постоянно зад решетките, съобщиха от прокуратурата.

Съдът в Генерал Тошево уважи искането на обвинителите и постанови 61-годишният Костадин Д. от село Кардам да остане в ареста, докато се води разследването и тече делото.

Съдят насилник, пребил и заплашвал с убийство 9-годишно дете

Съдят насилник, пребил и заплашвал с убийство 9-годишно дете

Вдовецът биел и покойната си съпруга

Припомняме, че Костадин, който е вдовец, живеел на семейни начала с майката на пребитото дете. След жестокия побой на 23 януари тази година той причинил телесна повреда на детето, което още е в болница заедно с майка си.

Докато удрял и ритал детето, обвиняемият му крещял заплахи, че ще го убие. В документите на обвинителите е записано, че го е изтезавал, причинявайки му силни физически болки и психическо страдание.

61-годишният мъж поиска днес от съда да бъде освободен от ареста, за да се грижи за съжителката си и малолетното й дете. Те обаче са изведени от дома му. Община Генерал Тошево ще ги настани в общинско жилище. Приложената по делото характеристика показва, че Костадин Д. е упражнявал насилие и над покойната си съпруга.