Най-малко шестима са задържани за наркоразпространение при спецакция край София, съобщи БНР. Акцията е на специализирания отряд за борба с тероризма за наркоразпространение.

На изхода на магистрала "Тракия" тежковъоръжени служители на МВР с бронежилетки и автомати са задържали пътуващите в два автомобила. Арестите нямат връзка с отвличането на Адриан Златков, каквато информация се появи неофициално в събота вечерта. Към момента от МВР не са съобщили каквато и да е официална информация.

Спецакция в София
Обновена

Спецакция в София

Задържани са два автомобила на магистрала "Тракия"

Спецакцията - обиски и арести, е на четири различни места в София, с участието на служители от Специализирания отряд за борба с тероризма, ГДБОП и от звеното в СДВР "Кобра". Петима от арестуваните са задържани на изхода на София, посока Пловдив.

Главният секретар на МВР Младен Маринов уточни, че операцията е под ръководството на прокуратурата, но отказа да дава повече подробности. По неофициална информация става дума за преследване на престъпна група, която се занимавала с различни видове престъпна дейност.