Красимир Чомаков се завърна от Италия и вече е част от щаба на треньора на ЦСКА Стамен Белчев. 

"За много хора ще е интересно да чуят как попаднах в щаба на Стамен Белчев, но за мен няма значение. Важното е, че след 20 години отново съм в ЦСКА като помощник-треньор. Прекарах дълги години в Италия, но когато ме потърсиха въобще не се почудих. Става въпрос за моя любим отбор в България, затова взех веднага самолета", започна Чомаков пред "Дарик радио"

"Коронавирусът обърка живота на целия свят, не само на мен. Да, вярно е, че февруари месец първенствата приключиха в долните дивизии. Помага на деца в други насоки, но трябваше да предприема тази крачка. На ЦСКА никога не се отказва и по никакъв повод".

Адвокатът на ЦСКА: Вече сме съгласни с оценката, която е обективна

Адвокатът на ЦСКА: Вече сме съгласни с оценката, която е обективна

Оттук насетне трябва да се изчистят наемните отношения между клуба и държавата, както и да се отчете и признае инвестиционната програма

"Бай Добри (Добри Димов - домакин б.р) е повече от легенда, пожелавам му още дълги години в базата на ЦСКА да посреща не само мен, но и много големи футболисти и треньори. Променило се. Гледах снимки от 2015 години. Базата в Панчарево е занемарена. След стъпването на господин Ганчев много неща са се променили към добро, има добри условия. При такива условия ЦСКА може само да се радва и да мисли единствено за футбол".

"Критикувал съм ЦСКА в добрия смисъл, винаги съм искал да помагам. До преди моето идване бях фен и гледах отбора отстрани, сега съм вътре. Нямам право да говоря за политиката на клуба".

"Само в мечтите ми е някой ден да съм старши треньор на ЦСКА. Днес, утре и други ден ще съм помощник на Стамен Белчев. Както винаги съм го правил с хъс и страст ще дам всичко за любимия си отбор, за да може ЦСКА отново да спечели трофей", заяви бившият дефанзивен футболист.

ЦСКА може да срещне Милан или Тотнъм още във втория кръг на Лига Европа

ЦСКА може да срещне Милан или Тотнъм още във втория кръг на Лига Европа

Вицешампионите няма да са поставени

"В последните години все нещо не стига на ЦСКА. Трябва да работим здраво и така можем да преборим Лудогорец. Аз съм учен да гледам само в моята къща какво става. Уважаваме другите отбори, но на терена се решава всичко".

"Виждам, че Вальо Антов на крехка възраст е уверен в себе си. Бъдещето е пред него. Питайте го него дали прилича на мен".

"Когато съм бил на 13 и Ливърпул за последно стана шампион, не съм бил толкова голям фен на отбора. Впоследствие се получиха нещата. За съжаление, тези хора чакаха 30 години да видят как се вдига купата. Аз казвам на моите приятели, че тази купа е обречена, защото хората не успяха да се насладят истински. Нямаше и публика. Това беше единствената ми мъка към хората, които дълго очакват да видят Ливърпул шампион. Важното е, че тимът все пак спечели първенството. Да се надявам следващите години отново да го направи. Мениджърът Клоп възроди Ливърпул, още с неговото идване Ливърпул отиде на финала за Купата на УЕФА. Всички му вярват, промени доста и то за добро и резултатите са на лице".

ЦСКА има интерес към алжирски халф

ЦСКА има интерес към алжирски халф

"Червените" вече преговарят за Ахмед Кендуси

"Не аз трябва да казвам кой да е новият президент на БФС. Той трябва обаче да е отговорен. Много неща на клубно и национално ниво трябва да се изкоренят, за да имаме отново силен национален отбор и да се класираме на Европейско или Световно първенство. Имаме момчета, но може би не си вярват и на са готови да "избухнат" както се казва, за да може да носят фланелката на България. Тя е отговорност, тя е чест. Само с работа и труд може да се постигне успеха", коментира Чомаков.

"На феновете на ЦСКА мога да кажа единствено да вярват в отбора и ръководството, ние ще направим всичко възможно да ги радваме с резултати. Чакаме по най-бързия начин да се завърнат на стадиона и да бъдат нашия 12 играч, дано скоро сме заедно. Искам да благодаря на господин Белчев и най-вече на господин Ганчев за доверието към мен и се надявам да го оправдая. Обичам предизвикателствата, така че вече съм настроен да работя в българския футбол", завърши изказването си помощникът на Стамен Белчев.

Никой от напусналите ЦСКА не си е намерил отбор

Никой от напусналите ЦСКА не си е намерил отбор

От "Армията" си тръгнаха осем футболисти