Античният театър в Пловдив ще трябва да се подготви подобаващо, защото там ще гостува Таря Турунен.

Финландската супер звезда ще излезе пред феновете си в уникалната атмосфера за един изключително специален спектакъл, в който ще участват и оркестърът и хорът на Пловдивската филхармония.

Това ще се случи на 21 септември в първия ден на Sounds of the ages 2011. Новият уникален форум ще се състои за първи път тази година по идея и под патронажа на Иван Тотев - Областен управител на Пловдив, съобщават организаторите от Тангра Мега Рок 

Амбицията на Sounds of the ages е всяка година, в последните дни на лятото, да събира в сърцето на България феновете на рока и ценителите на изкуството за няколко незабравими дни в стария Пловдив.

Първото издание ще бъде открито от Tаря Tурунен, която ще представи своето специално шоу 'Beaty and The Beat', заедно с барабаниста Майк Терана и оркестър и хор от над 100 души. Това гарантира едно епично и грандиозно шоу, подкрепено от специални светлини в магическата атмосфера на едно от историческите и архитектурни съкровища на страната, посочват организаторите.

Шоуто на 21 септември ще бъде единственият подобен концерт на Таря за годината. Подробности за другите участници Sounds of the ages 2011 и за билетите ще бъдат обявени съвсем скоро.