С решение на Управителния съвет на Държавен фонд "Земеделие" (ДФЗ) от длъжността заместник изпълнителен директор на ДФЗ с ресори прилагане на мерките от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 (ПРСР) и Програма за морско дело и рибарство (ПМДР) 2014-2020 са освободени Боряна Алексова и досегашният главен секретар на ДФЗ Димитър Стефанов, информират от пресцентъра на Министерство на земеделието.

На поста заместник изпълнителен директор с ресори прилагане на мерките от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 (ПРСР) и Програма за морско дело и рибарство (ПМДР) 2014-2020 е назначена Виктория Иванова. Тя работи от 2010 г. в Държавен фонд "Земеделие". Има магистърска степен по финансов контрол от Университета за национално и Световно стопанство (УНСС).

Росен Коцев е назначен за главен секретар на Държавен фонд "Земеделие". От 2009 г. до момента той е бил директор на Областна дирекция на ДФЗ "София област". Росен Коцев има магистърска степен по "Финанси" от Стопанска академия "Димитър А. Ценов" - Свищов.

КПКОНПИ търси над 174 хил. лв. от бивш шеф на ДФЗ

КПКОНПИ търси над 174 хил. лв. от бивш шеф на ДФЗ

Има и други искоове