Мерките, които се налагат, са излишни. Това обясни отново пред БиТиВи доцент Атанас Мангъров. Той смята, че не е станал депутат, тъй като посланията му не са стигнали до избирателите.

Припомняме, той бе в листата на АБВ, които не успяха да преминат 4%-та бариера за представителство в парламента.

Атанас Мангъров се предлага за нов главен здравен инспектор

Атанас Мангъров се предлага за нов главен здравен инспектор

Прогнозата му е, че до седмица-две ще има затихване на епидемията

Нещата не вървят, както трябва, смята Мангъров. Пандемията, по мнението му, е медицински проблем, който не се управлява добре. Най-доброто, което се е случило у нас, е, че мерките не са тежки. Медиците, които са начело на управлението на кризата, според него са неадекватни. Затягането на мерките ще бъде пагубно за нас, смята Мангъров.

В момента сме на стадий на затихване на пандемията, но можем да очакваме още около две малки вълни. Професор Мира Кожухарова е трябвало да е начело на Националния оперативен щаб.

От 12 април отварят ресторантите, от 16 април и казината

От 12 април отварят ресторантите, от 16 април и казината

Моловете отварят от 16 април, нехранителните магазини да осигурят по 8 кв./м на човек

Разхлабването на мерките е най-доброто, което се прави и можем да се гордеем, убеден е доцент Мангъров. Мерките не водят до намаляване на заболелите, поясни той.

България е начело по смъртност от коронавирус и това е нормално. Умираме, защото не спортуваме и не се храним правилно, е обяснението на Атанас Мангъров.