Оперираха полицая, прегазен от 23-годишен мъж на столичния бул. "Александър Малинов". Планираната интервенция бе в Клиника по Ортопедия и Травматология на УМБАЛ "Св. Анна" - София АД, съобщиха от болницата.

Оперираният служител на реда има открита фрактура на бедрена кост и фрактура на тазова кост. Той постъпи в Окръжна болница с множество травми - фрактура на бедрена и тазова кост, счупени ребра, тежка гръдна травма и все още е с опасност за живота.

Прегазеният в събота полицай е без опасност за живота, но в тежко състояние

Прегазеният в събота полицай е без опасност за живота, но в тежко състояние

23-годишният извършител е хванат в село до София с мъж, помагал му да се укрие

Пациентът е приведен в КАИЛ (Реанимация) на УМБАЛ "Св. Анна" - София АД и в зависимост от неговото възстановяване ще бъдат планирани следващите етапи от лечението му. Операцията беше проведена от д-р Александър Илиев и д-р Станислав Милев!

Припомняме, на 15 декември, събота минути след 23 часа, на столичния бул. "Александър Малинов", полицейски екип забелязал "Фолкваген", за който е имало съмнение че няколко пъти не се е подчинявал на полицейски сигнали за спиране.

При подаден му от полицай сигнал да спре, шофьорът извършил маневра на заден ход, симулирайки намерение за спиране, като ударил паркиран лек автомобил. След това рязко потеглил напред, блъснал един от униформените и успял да избяга.

Ден след като бе обявен за издирване, 23-годишният избягал провинил се шофьор бе задържан.