Манчестър Юнайтед се настани в Топ 4 на английската Висша лига, след като футболистите на Оле Гунар Солскяер постигнаха нов успех под негово ръководство.

"Червените дяволи" спечелиха категорично с 3:0 гостуването си на Фулъм, а Пол Погба изигра поредния си силен мач откакто норвежецът пое английския гранд. Световният шампион с Франция от Мондиал 2018 се отчете с 2 попадения в срещата, а веднъж се разписа Антони Марсиал.

До голяма степен интригата в двубоя приключи още през първото полувреме.

В 14-ата минута Погба откри резултата с много майсторско изпълнение от малък ъгъл, след като получи подаване от Марсиал отляво в наказателното поле - 1:0 за Юнайтед!

Последваха опити от страна на домакините да стигнат до изравнително попадение, но десетина минути след първия гол, Марсиал удвои!

Снимка 405535

Източник: GettyImages

Техничарят осъществи майсторски пробив през трима играчи на съперника и от добра позиция в наказателното поле вкара за 2:0 - резултат, при който дойде почивката.

Второто полувреме започна по сходен начин - с натиск на Юнайтед, но Лукаку, Марсиал и Мата не се възползваха от добри положения, за да сложат точка на спорта в мача.

Това обаче направи Пол Погба, който в средата на второто полувреме реализира за 3:0 от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Хуан Мата.

Алексис Санчес пропусна чудесно положение за 4:0, при което Серхио Рико изби, а Фулъм отговори с пропуска на Райън Бабел и Митрович.

Победата осигури на Юнайтед актив от 51 точки на четвъртата позиция, с 1 една повече от петия Челси, който утре гостува на Манчестър Сити.

Фулъм - Манчестър Юнайтед 0:3

0:1 Погба 14'
0:2 Марсиал 23'
0:3 Погба 65-д.'

Снимка 405537

Източник: GettyImages