"Като едно гнусно продължение на сапунен сериал, който се развихри още от времето, когато прокуратурата пусна други записи на президента Румен Радев", така адвокат Михаил Екимджиев определи в сутрешния блок на БТВ смс скандала със секретаря на президента Пламен Узунов.

По думите му тогава с другите записи прокуратурата извършили престъпление и дала лош пример. Ние сме като в някакъв нелеп сценарии във филм, който няма добри герои, смята адвокат Екимджиев, който посочи, че изпитва погнуса от всичко това.

Има много малко са данните за търговия с влияние и адвокатът не може да се обвърже с професионално становище. Аз не знам какво става в държавата и как действат правоохраителните органи, посочи той.

Арестуваха президентския секретар Пламен Узунов

Арестуваха президентския секретар Пламен Узунов

Той се разследва за търговия с влияние

Според него от някакви откъслечни данни за разменени смс-и, без да е ясен контекста, не би могло да се говори за уволнения. Прокуратурата раздава присъди и казва кой е престъпник, не може да се направи извод, изтъкна адвокат Екимджиев.

Той изтъкна, че прокуратурата трябва да провери съдържанието на смс-те и данните, които изпраща бизнесмена Васил Божков.

Поради това поръчковите прокурори правели шеметна кариера, като повдигнат 18, 180 000 обвинение.

Според адвокат Екимджиев никога няма да се докаже дали аудиозаписът е истински. Никой няма да си помисли, че премиерът Бойко Борисов ще изрече такива думи към една жена, председател на НС, коментира адвокат Екимджиев скандалния запис с премиера.

Борисов: Видяха, че с избори не могат да ме бият, и започнаха компромати по учебника на КГБ

Борисов: Видяха, че с избори не могат да ме бият, и започнаха компромати по учебника на КГБ

Борисов вече ще спи с пистолет: Целта е да ме смачкат психически, а след това ще ни посегнат и физически

На 16 юни президентът Румен Радев заяви, че аудиозаписът бил брутална атака срещу парламента и запита защо той не се проверява.

Ден по-късно прокуратурата започна разследване на записа с гласа на Борисов. По думите на главния прокурор записването с телефони се е превърнало в национален спорт.

От ГЕРБ заявиха, че не виждат причина записът да бъде проверяван.

Преди това премиерът Борисов заяви, че с усмивка приема монтажите по свой адрес.

Аудиозаписът щял да виси като петно върху България, сигурни от АБВ

Аудиозаписът щял да виси като петно върху България, сигурни от АБВ

По думите на Румен Петков ходещо доказателство за идентичността на записа се казва Бойко Борисов