Аз не се занимавам с тол такси, но ме викат да ме питат. Най-лесното решение е - махам винетки, тол такси. Това е най-сигурният начин след като така поставят въпроса. Това заяви премеирът Бойко Борисов пред медии в Гърция.

Той посъветва журналистите да попитат гърците по колко плащат за своите магистрали. В България няма да удържим да плащаме по милиарди без такси, подчерта премиерът.

Ще се явя в парламента, аз съм им го обяснявал много пъти, отбеляза Борисов.

Патриотите дадоха рамо на БСП Борисов да се обяснява за тол системата

Патриотите дадоха рамо на БСП Борисов да се обяснява за тол системата

Утре премиерът идва в парламента

По повод акциите на полицията в Пловдив, той заяви, че не е информиран за акциите на полицията и прокуратурата.

Разбрали сме се преди месеци, че професионалното ръководство си работи с ВКС и с настоящите прокурори и не е моя работа да знам. Не искам да знам и не съм знаел. И продължавам да не искам да знам, ядоса се премиерът.

Борисов уточни в присъствието на вицепремиера Красимир Каракачанов, че вчера на Коалиционен съвет е заявил, че ще настоява да прегласуват и на мястото на единия от ГЕРБ, да сложат от патриотите за КРС.

Кракачанов на свой ред заяви, че според него не е редно, а Борисов продължи "няма не е редно".

На Каракачанов му писнало, очаква и спецсили на танкове

На Каракачанов му писнало, очаква и спецсили на танкове

Търсели ги само за работа и да си измият ръцете

По думите на Борисов на Коалиционен съвет по-голямата част от времето са правили сметки за пенсиите, а накрая излязло за някакъв ластик.

Борисов подчерта, че ЕК е заявила, че сме от малкото държави, където няма макроикономически дисбаланс, че сме с най-ниския дълг в Европа. Въпреки това по думите му с коалиционните партньори имали високи критерии един към друг.

Всички проби от днес у нас за COVID-19 са отрицателни

Всички проби от днес у нас за COVID-19 са отрицателни

Резултатите от постъпилите от Русе проби ще излязат утре,

Във връзка с коронавируса той посочи, че когато имаме нулева миграция виждаме как другите се вълнуват как да решат въпроса.

Имаме нулева миграция четвърта година и спите спокойно, изтъкна Борисов.

По думите му неслучайно на заседанието на МС са взели решение да сложат експерти, а не политически лица в сформирания щаб.

Един казва аз си отивам за Италия, друга казва, че отива във Франция, трябва ли ние да му плащаме затова, че не иска да е дисциплиниран, запита премиерът.

Според него до две-три седмици ще се намери решение.