"Вярно ли така ви каза?" Така с въпрос премиерът Бойко Борисов реагира премиерът, помолен за коментар на думите на президента Радев в Елин Пелин, че ако той бил на власт, нямало да се краде.

Борисов посочи в отговор, че именно Румен Радев е имал желанието да се изхарчат много скоростно парите за грипени именно по време на неговото служебно правителство. Отговорът си Борисов даде "с риск да не засегне един обединител на нацията", но и възмутен, че един държавен глава може да произнесе такива думи на четвъртата година на мандата си.

"Ние никога не сме си позволили такъв тон и такива квалификации. Да не говорим за хъкането и мъкането, което всички чухме, каза той.

Радев: Ако аз управлявах България, нямаше да се краде

Радев: Ако аз управлявах България, нямаше да се краде

Борисов си присвоявал достиженията на медиците, хвалейки се сам

С огромни усилия, стъпка по стъпка успяваме да върнем живота на хората, напомни Борисов и посочи, че с хиляди страхове продължаваме да се движим напред и да не направим дългове, категоричен бе премиерът.

Борисов много внимателно слушал и вицепремиера Илияна Йотова. "Такива лъжи и аз чух", чул и призивите й заедно да излезем от кризата, а сега - това лицемерие, недоумява министър-председателят.

Той изтъкна, че по време на управлението на ГЕРБ са се родили над 770 000 млади хора. Щом смъртността е заради нас, значи със 150-200 000 млади българи са се родили по време на нашето управление.

Срив в рейтинга на Радев, българите повярваха на Борисов за коронавируса

Срив в рейтинга на Радев, българите повярваха на Борисов за коронавируса

БСП губи 1/3 от потенциалните си избиратели през извънредното положение

По време на неговата партия (на президента б.р.) са починали над 100 000. При неговата партия мрат повече, посочи Борисов в отговор на критиките на държавния глава, че по неговото управление населението се стопило с 600 000 души.

"Това логика ли е, това държавен глава ли е", попита риторично Борисов. Вие представяте ли докъде е изпаднал този човек, докато говоря с лидерите на Балканите как да докараме пари, как протестиращите да возят туристи, за да си изкарват парите, а не да ги съберем от данъците на хората и да ги раздадем. Това, ако е вярно, което го е казал - това ли е добронамереността, с която те действат, коментира още Бойко Борисов, възмутен от лицемерието.

Борисов в защита на Мутафчийски: Още малко сме ви нужни, няма кой по-добре да се справи

Борисов в защита на Мутафчийски: Още малко сме ви нужни, няма кой по-добре да се справи

Мутафчийски заслужавал едно голямо благодаря

Загубите са към 3.5 млрд. лева за икономиката ни от коронавируса.

Не е обсъждана оставка на финансовия министър Владислав Горанов, заяви в отговор на въпрос още премиерът Борисов.