Над 70% от хората не са излезли да гласуват. Можеше да има много стабилно управление между партиите на промяната, ГЕРБ и СДС. Това заяви бившият премиер Бойко Борисов на конференция на младежката организация на ГЕРБ в Арбанаси, съобщават от "24 часа".

Когато два пъти подред кажеш, че Крим е руски и в после пуснеш съобщение, че едва ли не не са те разбрали - това беше трик, отбеляза той по повод думите на президента Румен Радев.

Относно строежа на АМ "Хемус" Борисов подчерта, че в края на тази година е щяло да се стигне до Велико Търново. Сега обаче десетилетия магистралата нямало да бъде пусната.

Велоалея не могат да направят за една година, възмути се лидерът на ГЕРБ и допълни, че е чул за магистрала между Констанца и Истанбул. Чакайте, вие не сте си вързали големите градове на запад и север, напомни той.

Финансист: Имаме пик на инфлацията, но няма да е като при Виденов

Финансист: Имаме пик на инфлацията, но няма да е като при Виденов

Инфлацията е резултат от цените на тока и хранителните стоки...

"Вашите деца ще връщат онова, което причиняват тези хора. Тихомълком, без да се знае за какво, всеки понеделник по половин милиард се тегли", коментира още Борисов.

Той подчерта, че тези тегления са ги обсъждали многократно, защото няма човек, който не иска да не са безплатни детските градини, да не се плаща ДДС и данък. По негови думи само социалните мерки, предложени вчера, са около 15 млрд. лева. Той посочи, че бюджетът се прави от управляващите, като основното мерило е да се спази дефицитът.

"Сега ще си затраят, познавам ги добре. Като ги гледам, инфлацията ще отиде към декември около 10%. Милиарди вече ги няма. При 15% скок на цените на тока през 2013 г. ние давахме оставки, а сега няма реакция", възмути се бившият премиер.

Годишната инфлация скочи до 6% през октомври

Годишната инфлация скочи до 6% през октомври

Олиото и редица други хранителни стоки продължават да поскъпват