"Крадецът казва "дръжте крадеца". Не се занимавам с такива хора. Те за "добро утро" за "лека нощ" трябва да казват Бойко Борисов. Нито имам нещо общо с КТБ, нито с който и да е било". Така Борисов коментира обвиненията на Елена Йончева срещу него и това, че БСП защити журналистката. Борисов попита дали журналистите помнят при обвинения срещу хора от ГЕРБ да е имало подобни неща, например спрямо Цветан Цветанов.

Според Борисов се отнема вниманието от реалната политика.

"Прекрасно си работи коалицията. Днес си имаше Министерски съвет и всичко е наред", заяви коментира премиерът Бойко Борисов. 

Всяка партия си има нейните лидери, те си имат своя политика и си я развиват. Напрежението при нашите партньори не се е отразява на инвестиционния климат в страната. Това е най-важната политика - повишаване на доходите, нови работни места и високотехнологични производства.

Премиерът се ядоса на въпрос за последните данни от проучването на Афис за евровота, които показва преднина за БСП.

1/3 от българите няма да гласуват на евроизборите

1/3 от българите няма да гласуват на евроизборите

ОП имат шанс да вкарат един депутат, според Афис

А чия е тази агенция, кой е собственикът й, попита няколко пъти той и уточни, че собственикът е член на Изпълнителното бюро на БСП: "Те така си създадоха социологически агенции, за да могат да манипулират общественото мнение", допълни Борисов и шеговито поиска данни от агенцията със собственик Цветан Цветанов.

За евровота премиерът каза, че неговите очаквания са, че изборите ще бъдат трудни, но ГЕРБ е направил много, за да ги спечели.

Премиерът Борисов и министърът на икономиката Емил Караниколов откриха завод за автомобилни части в землището на димитровградското село Крепост.

Сплашването и репресиите няма да ме спрат, зарече се Йончева

Сплашването и репресиите няма да ме спрат, зарече се Йончева

Според нея всичко започнало след искането за независима експертиза на магистралите

"Виждате как тук се изгражда завод след завод", посочи Борисов. Той се противопостави на разпространяващата се спекула на тема инвестиции. "Тези заводи в момента обаче не само разкриват работна места, не само са високо технологични, но и работят изцяло за износ", подчерта Борисов. По негови думи "имаме рекордно висок брутен вътрешен продукт за всички времена".

Борисов отбеляза още, че политиката е борбата за високи доходи и заплати, които да отговарят на качеството на труда. Той настоя да се работи.