На моменти партията се управлява авторитарно от Корнелия Нинова, има рязко несъобразяване с основите на "Визия за България". Това коментира Атанас Мерджанов от БСП в сутрешния блок на Би Ти Ви.

По думите му по време на пленума на партията в събота е имало атака срещу стила и начина, по който е била водена предизборната кампания от страна на Нинова и нейните приближени, включително водача на червената листа Елена Йончева - само с вадене на скандали, без никакви положителни послания.

Румен Овчаров: БСП ще загуби местните избори

Румен Овчаров: БСП ще загуби местните избори

"Няма настроение в партията след всички тези неща, които се получават"

На въпрос дали вътрешната опозиция бламира  Нинова, Мерджанов отговори, че е по-важно българските граждани да не бламират БСП.

"БСП инкасира две национални загуби на парламентарни и европейски избори, като предварително очакванията бяха левицата да ги спечели. Очевидно това рязко, категорично разминаване с очакванията на хората не може да не тревожи и не може да не буди редица подозрения, съмнения и критики", коментира Мерджанов.

Според него последният пленум на Столетницата е бил една стъпка към връщането на партията отново към демократично и нормално функциониране.

Нинова призова другарите от БСП да се ограничат с етикетите

Нинова призова другарите от БСП да се ограничат с етикетите

Витанов бил избран от червените евродепутати с тайно гласуване