В БСП са готови с листите и предизборната платформа. Днес Националният съвет на левицата се събра, за да подреди кандидатите за депутати.

Без напрежение са подредени листите, както отчете Нинова. Много от нещата, които обещахме, изпълнихме, каза още тя. За БСП обаче остават още неща за вършене.

Професионалисти в листите си е включила партията. Опит и младост са съчетали червените, по думите на лидера. Нинова отчете още непоследователната политика на страната заради липсата на редовно правителство. Затова след вота трябва да има редовна власт. Затова и червените ще положат усилия в тази посока, стана ясно от думите й.

И Борислав Гуцанов е доволен от спокойния пленум. По думите му партията е в добра кондиция. Сега БСП няма да позволи други партии да й крадат постиженията, както се е случило на предишни избори.

Левите излязоха и с декларация за една година от войната в Украйна и за паметника на Съветската армия.

Нека оставим историята, нека я почитаме, по-добре да търсим обединителни каузи, така лидерът на левицата Корнелия Нинова коментира днешните думи на Бойко Борисов.

За червените каузата е мир.

Социалистите започват референдум за и против джендър идеологията в училищата. Създаден е инициативен комитет. В него влизат Нешка Робева, Иван Гарелов и др. Нинова очаква още хора да се включат в инициативния комитет. Самият въпрос на референдума ще бъде уточнен.

БСП реди листи

БСП реди листи

След трусовете в партията социалистите стягат редици